Over ons

Secure !t Inside

Proactieve databeveiliging van binnenuit
Onze missie is om bedrijven te beschermen tegen misbruik van informatie. We verhogen het bewustzijn van ondernemers en medewerkers voor mogelijke beveiligingslekken. Eventuele zwakke plekken brengen we in kaart.

Secure !t Inside werkt als onafhankelijke partij in de ICT. We sporen kwetsbaarheden in de informatiebeveiliging op en geven adviezen aan ondernemers over de te nemen maatregelen. Omdat we geen belangenverstrengeling willen, voeren die maatregelen niet zelf uit. Uiteraard helpen we je om een geschikte ICT partner te vinden die de maatregelen kan uitvoeren.

Visie
Voor een snelle communicatie en uitwisseling van informatie zijn software, hardware en internet ideaal. Tegelijkertijd brengt het risico’s voor de informatiebeveiliging met zich mee. Niet erg zolang je je bedrijf maar afdoende hebt beschermd tegen beveiligingslekken. Zowel intern als extern.

Secure !t Inside is van mening dat een betere databeveiliging begint van binnenuit. Door vooral de bewustwording van kwetsbaarheden binnen bedrijven te vergroten. Kwetsbaarheden in software, hardware en internet zijn onvermijdelijk maar denk ook aan kwetsbaarheden in procedures en protocollen.

Secure !t Inside als zakenpartner
Met meer dan 30 jaar ervaring in de ICT infrastructuur is Secure !t Inside een expert in ICT, informatie uitwisseling en de beveiliging ervan. Onze CHFI en CEH gecertificeerde medewerkers gebruiken hun expertise om ondernemers en hun bedrijven te beschermen tegen iedere vorm van beveiligingslekken. Lees meer over onze Pentesten en Digitaal Forensisch Onderzoek op de deze website.

De internationaal erkende CHFI en CEH certificaten garanderen de betrouwbaarheid en deskundigheid van Secure !t Inside. Maar Secure !t Inside is vooral een prettige zakenpartner met een warm persoonlijk contact en heldere rapportages!

 

×