Research & Actie

Databeveiliging door Secure !t Inside

Elke internetverbinding maakt jouw bedrijf kwetsbaar

Internet is een prachtig netwerk voor het verspreiden en ontvangen van informatie en email. Een verbinding met internet is snel gemaakt. En dat wordt niet alleen door computers gedaan. Tegenwoordig kan ook de thermostaat of een beveiligingscamera een internetverbinding maken.

Software is voor je bedrijfsvoering onmisbaar. Vooral voor communicatie en opslag van gegevens is software ideaal. Goed om te weten is dat vrijwel elke applicatie kwetsbaarheden heeft. Deze kwetsbaarheden kunnen risico’s zijn voor je bedrijf. Niet erg als je ze maar tijdig opspoort en de risico’s beperkt tot een acceptabel niveau.

Zwakke plekken en risico’s blootleggen

De kwetsbaarheden zitten in je interne netwerk en in de informatie uitwisseling met internet. Secure !t Inside kan de zwakke plekken in je bedrijf blootleggen. Dat doen we op verschillende manieren. We bespreken samen welke manier voor jouw bedrijf het beste is.

Research

Voor het opsporen van beveiligingslekken bepalen we samen met jou welke onderdelen van je bedrijf je onderzocht wilt hebben. Wil je eerst een snelle scan van je huidige computersysteem op kwetsbaarheden? Of wil je ook weten hoe jouw medewerkers omgaan met procedures en protocollen?

We gebruiken verschillende onderzoeksmethodes die allemaal tegelijk maar ook stapsgewijs uitgevoerd kunnen worden. Je krijgt van ons een helder rapport en we adviseren welke maatregelen je snel kunt nemen.

Actie

Het onderzoeken van je bedrijf op beveiligingslekken is een goede start voor databeveiliging. Hackers zitten intussen niet stil. Er is dus regelmatig onderzoek nodig. Secure !t Inside helpt je bij het continue beveiligen en monitoren van de informatieveiligheid van je bedrijf.

Computer Hacking Forensic Investigation (CHFI)

Naast de genoemde onderzoeksmethodes en monitoring bieden wij je de mogelijkheid van digitaal forensisch onderzoek. Hiermee kunnen we misstanden opsporen en verwijderde of beschadigde data herstellen. Heb je interesse in CHFI? Lees hier wat we voor jouw bedrijf kunnen doen.

Bewustwording

Bewustwording. Bewustwording. Bewustwording. Volgens Secure !t Inside begint een goede databeveiliging van binnenuit. Met bewustwording. Via onze onderzoeken komen de kwetsbaarheden in procedures en protocollen aan het licht. Met onze Awareness training helpen we jou en je medewerkers om deze kwetsbaarheden te herkennen en vermijden.

×